Välkommen till bildämnets egna hemsida!

IMG_1849

Bildundervisning handlar bl.a om att skapa egna bilder.

Bildoformsidan fungerar som din lärobok i bild. Här hittar du bl.a. planeringar och arbetsbeskrivningar till alla uppgifter vi arbetar med. Du hittar också olika exempel på arbeten elever har gjort, korta instruktionsfilmer samt annat inspirationsmaterial. För dig som är förälder ger hemsidan information om vilka områden vi jobbar med, samt annat spännande om ämnet.  Jag som gjort hemsidan heter Johanna Bristulf och har jobbat som bildlärare sedan 1997. Mycket har hänt inom bildämnet sedan jag blev färdig lärare och bilder har blivit viktigare än någonsin. 

 

IMG_0491

AKTUELLT

 

ATELJÉPILÄNG DELAR MED SIG

Instagram kan du se en del av det vi gör i bildsalen. Att dela med sig av bilder man gör själv inspirerar och stärker självförtroendet. Det är i den andan vi jobbar på Piläng!

STREET ART PÅ ”LÅG” NIVÅ

ANONYMOUSE  hälsade på i Malmö igen i julas. Nu har mössen fått en  frisörsalong och ett hostel. Det är Street art när den är som bäst.  Kika här för senaste upptåget från Street -artgruppen som fortfarande är anonyma. 

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

DEN KREATIVA PROCESSEN

Den kreativa processen är viktig!

Den kreativa processen är viktig!

 

Om bildoformsidan

Denna hemsida är gjord för att fungera som ett läromedel för mina elever i bild. Jag som har gjort den heter Johanna Bristulf och jobbar på Pilängskolan i Lomma.
Det här inlägget postades i Utbildning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.