Välkommen till bildämnets egna hemsida!

IMG_1849

Bildoformsidan fungerar som din lärobok i bild. Här hittar du bl.a. planeringar, arbetsbeskrivningar, exempel på elevarbeten, korta instruktionsfilmer samt annat inspirationsmaterial. För dig som är förälder ger hemsidan information om vilka områden vi jobbar med. Jag som gjort hemsidan heter Johanna Bristulf och har jobbat som bildlärare sedan 1997. Bildoformsidan skapade jag 2013 och den är i ständig förändring och utveckling – precis som allt kreativt arbete. Välkommen till Bildoformsidan!

IMG_0491

VARFÖR BILD?

Bilder av alla de slag omger oss och gör livet roligare att leva.

På bildlektionerna undersöker du olika områden med fokus på form, färg och olika uttryck. Du har tillgång till material och verktyg för kreativt arbete, och du utmanas att prova saker du inte hade provat annars. Bilder öppnar världar du inte trodde fanns, och avslöjar saker om människor från alla tider och kulturer. Bilder lämnar ingen oberörd och kan förstås av alla – oavsett språk och kultur.

Om bildoformsidan

Denna hemsida är gjord för att fungera som ett läromedel för mina elever i bild. Jag som har gjort den heter Johanna Bristulf och jobbar på Östratornskolan i Lund.
Detta inlägg publicerades i Utbildning och märktes . Bokmärk permalänken.